Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Iată cum a fost la Proud to be EMPRETEC Iași

13 octombrie, 2017 @ 8:00 am - 5:00 pm

Peste 60 de antreprenori absolvenți ai programului antreprenorial EMPRETEC au fost prezenți la Iași, vineri 13 octombrie 2017, la primul eveniment regional dedicat conectării antreprenorilor absolvenți ai programului antreprenorial EMPRETEC – Proud to be EMPRETEC.

Evenimentul a fost organizat de Asociația pentru Antreprenoriat din România cu scopul de a pune bazele unei comunități puternice de business în care antreprenori români sunt conectați și pun în aplicare inițiative curajoase.

La eveniment au fost prezenți antreprenori din comunitatea EMPRETEC care au venit din diferite zone ale țării, care activează în domenii variate și acționează atât în sensul dezvoltării afacerilor lor, cât și a comunităților din care fac parte. 10 speakeri au răspuns provocării de a împărtăși din experiențele lor antreprenoriale și de viață.

Echipa A.P.A.R. este recunoscătoare tuturor participanților, invitaților și partenerilor implicați pentru susținerea și contribuția adusă în cadrul evenimentelor de învățare și de networking organizate de Asociația Pentru Antreprenoriat din România.

Vezi aici poze de la eveniment.

Vezi în clipul de mai jos cum a fost atmosfera la eveniment.

Detalii

Dată:
13 octombrie, 2017
Oră:
8:00 am - 5:00 pm

Organizator

Asociația Pentru Antreprenoriat România
Vezi site-ul web Organizator